top of page

מכירת התרמה למען מוזאון וילפריד ישראל

בחודשים האחרונים אני עובדת במוזיאון וילפריד, ומרגישה שאני במקום שהוא טוב, גם לי אישית, אבל גם עבור הסביבה, המוזיאון הוא כמו משפחה, שמנסה להרבות טוב. לתת לאחרים כמה רגעים של הרחבת הדעת והלב, להתחבר לאמנות ולרגשות.

המוזיאון ייחודי ושונה בכל כך הרבה מובנים, באמת שכדאי להגיע ולהכיר מקרוב, כדי להבין את החיבורים המקסימים לאמנים ולאמנות הישראלית, דרך הרוח של וילפריד וסיפורו המרגש, ודרך עולמות המזרח הרחוק והקרוב.


ביום רביעי ה~ 2/4/25, נפתחה מכירת התרמה למען המוזיאון וילפריד ישראל לאמנות ולידיעת המזרח.

מכירת האמנות הייחודית שלנו, שנולדה מתוך צורך דחוף להבטיח את המשך פעילותו של המוזיאון – בית לרוח, תרבות, אהבת האדם ורב-תרבותיות.

לאחר 18 חודשי מלחמה מאתגרים, בהם שימש המוזיאון מקום מפלט, שקט ותמיכה לקהילה הרחבה שלנו, אנו ניצבים בפני משבר כלכלי המאיים על המשך פעילותנו. אך עם הרוח הנכונה והאמונה בכוחם של האמנות והקהילה, אנו ממשיכים בעשייה ומזמינים אתכם לתמוך.

✦ זו הזדמנות חד-פעמית להכניס יצירת אמנות מקורית לחייכם – ובמקביל להבטיח את המשך קיומו של המוזיאון ולתמוך באמנות.

במכירה מוצעות יצירות של מיטב האמניות והאמנים שהציגו במוזיאון, בטווח מחירים רחב. מחצית מההכנסות יועברו ישירות לאמנים עצמם, והמחצית השנייה תאפשר למוזיאון להמשיך להעניק השראה ותרבות לכל דורש.


לכניסה לאתר המכירה: https://wilfridbenefit.art/

מזמינה אתכן/ם לקחת חלק ולרכוש יצירה מקורית ולהפוך לשותפים במעשה של תרבות ונתינה ♡

* התמיכה דרך האתר מוכרת לצרכי מס לי סעיף 46א פחות


אלה אמיתי סדובסקי, ללא כותרת, אקריליק ושמן על נייר, 2021

יעל בלבן, קלוונינקה, דיו על נייר, 2024


לי ינור, ONLY ONE STORY, הדפסת צילום והדפסה על בד שיפון, 2020


אורי גרשט, Becoming- Dutch Flower 02, הזרקת דיו ארכיבית, 2021


אסנת בן דב, נוריות, צילום, הדפסת דיו ארכיבי על נייר כותנה, 2024


חנה סהר, פרח החיים מתוך הסדרה ״מציאת חן״, הזרקת דיו על נייר פיין ארט, 2020


שי זילברמן, ללא כותרת, קולאז' על נייר, 2023


עידו מרקוס, מהסדרה עוברי אורח, שמן על עץ, 2022





 
 
 

Comments


bottom of page